Over ons

Ankie en Martin de Jong

Met meer dan 20 jaar ervaring in het persoonlijk begeleiden van koppels heeft coach Martin vele stellen geholpen om een gezonde basis onder hun huwelijk of relatie te leggen.

De geheimen uit deze periode zijn nu gebundeld om de basis te vormen van het hooggewaardeerde online Love, Sex & Commitment-programma.

In 24 modules neemt Martin jullie mee door de belangrijkste en meest waardevolle aspecten van een liefdesrelatie en deelt hij de geheimen tot een succesvolle liefdesrelatie.

Hoewel Martin het meest zal spreken, kijken en denken Martins partner Ankie en het team op de achtergrond mee. Samen of apart beantwoorden ze al jullie vragen.

Premarriage.nl is ontstaan om tegen de constant groeiende scheidingscultuur in te gaan.

Liefdesrelaties vergen inzet, maar ook respect en begrip voor elkaar. Premarriage biedt koppels 24 waardevolle date-nights waarin gebouwd wordt aan het fundament van een sterke relatie. Deze date-nights bieden inzicht in de meest belangrijke aspecten van een lange relatie samen en bereiden jullie als koppel voor op de highs en lows van het leven samen.

Je leert elkaar echt kennen door de gesprekken die volgen op de modules die behandeld worden. Door tot de kern van het liefhebben en houden van te komen, worden de echte droomrelaties gebouwd.

Premarriage is een onderdeel van Building Champions, Personal coaching en programma’s met de hoogste resultaten